Любовта ни към тази прекарсна порода започна през 2006г . При наша екскурзия до Чехия за първи път се срещнахме със стопанин на Чехословашки Вълчак.

Нашия развъдник започна дейсността си по отглеждане на Чехословашки Вълчаци през 2010г . Малкия брой представители на породата в света ни даде стремежа да искаме да размножаваме единствено и само чистопородни вълчаци,като с това да дадем своя принос за правилната селекция и популяризирането на породата.

Още в самото начало ние избрахме нашите кучета от водещи развъдници в Чехия и Словакия. Кръвните линии бяха така подбрани за да ни дават дългосрочна перспектива за размножаване на здрави с перфектен екстериор кучета с качества за Show class.

Ние разполагаме със страхотна материална база. Развъдникът е създаден по всички изисквания на европейското законодателство. Той се намира в края на града, позволявайки ни комбинирането на разходки както в градска среда, така и сред природата. Това допринася кучетата ни да имат спокоен, уравновесен характер и пълноценен живот с нас.

Цялото наше семейство участва в отглеждането на нашите питомци. Те са неделима част от нашия живот.

Ние от развъдника инициирахме създаването на клуб на Чехословашкия вълчак към Българска Републиканска Федерация по Кинология член на FCI.

Развъдника ни използва услугите на Ветеринарна клиника Елпида. Ние спокойно сме доверили здравето на нашите кучета в ръцете на техните специалисти!

Със стопаните на нашите кученца ние подържаме дългогодишни приятелски взаимоотношения. Винаги споделяме нашия натрупан опит с тях. Отговаряме на техните въпроси и заедно ги решаваме. Радваме се заедно на техните щастливи мигове.

Няма нищо по-важно за нас от това нашите кученца да бъдат обичани и щастливи с новите си стопани.

4

Информация за нас

ВЛАДИМИР РАДОЕВСКИ

Ветеринарен техник

Магистър по екология. Завършил Професионална гимназия по Ветеринарна медицина проф. Д-р Георги Попов гр Добрич

   РУСИ ПАРЧЕВ

Физиотерапист

Професионален бакалавър. Завършил Медицински колеж към Медецински университет гр.Варна. Специалност Физикална медицина и рехабилитация.

ФИЛИП РАДОЕВСКИ

Най-щастливото дете на света!

С нас от основаването на развъдника. Неизменна част от екипа. Junior Handler на нашите кучета при участията ни в киноложки изложби.

Наши партньори

elpida

ЕЛПИДА

Ветеринарна клиника Елпида (гр.Варна) е денонощно на разположение на развъдника ни с професионално,компетентно и хуманно отношение към нашите любимци. Екипът им от специалисти осигурява пълното ветеринарно обслужване на нашите кученца от 1-вия им ден до напускането им от развъдника. Ние препоръчваме клиника Елпида на всички. Горещо Ви Благодарим!!!

ПОСЕТИ

glab

G-LAB

Благодарим на екипа на G-Lab с тяхната модерна технология в областта на генетичните изследвания. Те ни позволиха нашия развъдник да премине на по-високо професионално ниво. Резултатите от тяхната работа ни дадоха възможност да развъждаме само чисти от генетични заболявания кучета.

ПОСЕТИ

lubo

SERGEEV STUDIO

За нас винаги е удоволствие да работим с тях. Превръщат в забавление за нас и нашите кучета всеки техен Арт проект. Ние се радваме на участието на нашите любимци в техните фотографски идеи.

ПОСЕТИ

lekom

ЛЕКООМ

Подръжката ни за аксесоари и хранителни добавки. Бърза и качествена доставка на страхотни продукти за нашите кучета.

ПОСЕТИ